Ons verhaal

Wij geloven in een wereld waar snelle, feilloze documentcreatie en lifecycle management volledig is geregeld volgens de branding en het bedrijfsbeleid van het bedrijf.

Rednose creëert innovatieve, dynamische en efficiënte document lifecycle-oplossingen voor allerlei soorten bedrijven.

Rednose pioniert door slimmer te zijn dan zijn concurrenten. Door onze diepgaande kennis van bedrijfsprocessen te combineren met onze klantgerichte consultancy en onze geavanceerde software, garanderen we de meest efficiënte oplossing voor onze klanten.

Dit is ons DNA.

De kernwaarden van Rednose

Bij Rednose werken mensen met visie en ambitie. Dit betekent dat we alleen voor de beste oplossing gaan en dat doen we op basis van onze kernwaarden.

FOCUS

We concentreren ons op wat belangrijk is en we zullen de klus klaren, simpelweg omdat we ons concentreren.

PLAN

We plannen zodat we ons op het project kunnen concentreren en nog steeds de tijd hebben om creatief te zijn.

SAMENWERKEN

We werken intern en zeker ook met onze partners en klanten optimaal samen om op de meest efficiënte manier tot de beste oplossing te komen.

HERHALEN

Wij zijn voortdurend op zoek naar verbetering. Verbetering voor onze klanten, maar ook in onszelf. Dit pakken we Agile aan: we brengen voortdurend nieuwe versies uit. Van onze software, maar ook van onze interne processen.

Ons bedrijf in cijfers

Omdat sommigen overtuigd zijn van het credo: “cijfers zeggen meer dan woorden” hebben we hieronder ons bedrijf kort omschreven in cijfers.

12
Jaar actief
3 k
Documenten gecreëerd per maand
0
Bedrijfshond
90 +
Projecten afgerond
40 +
Terugkerende klanten
14
Uren per dag beschikbaar