Rednose is toegewijd om samen de beste oplossing voor jouw bedrijf te vinden.

Al meer dan 20 jaar adviseren wij de overheid bij digitalisering. Wij weten alles over de digitale ontwikkelingen voor de overheid en haar specifieke domeinen. Deze kennis combineren wij met onze krachtige producten, zodat we ook de grootste document creatie software leveranciers van de Rijksoverheid blijven.

Om altijd op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen is kwalitatieve consultancy een harde eis. Hoe we dit doen? Samen met de klant zoeken we naar het de oplossing die het best bij de organisatie en het vraagstuk past, hoe complex ook. Wij helpen jouw bedrijf te verbeteren.

Huisstijlmanagement

Een mooi design is een goed begin, maar dan? Het hebben van een mooi beeld en/of woordmerk betekent niet dat deze ook goed wordt ingezet. Hoe manage je jouw huisstijl? Met Rednose bewaak je je huisstijl door docGen in te zetten als documentgenerator.

WCAG Advies

WCAG staat voor Web Content Accessibility Guidelines. Met andere woorden zijn jouw gepubliceerde documenten toegankelijk voor iedereen? Wij kunnen jouw bedrijf hierin adviseren.

Integraties

DocGen levert een krachtige API, waarmee het aansturen van docGen-functionaliteit verplaatst kan worden naar andere systemen. Daarnaast is docGen gemakkelijk te integreren binnen een DMS of CMS of PMS, om zo krachtige en snelle DocumentGeneratie naadloos of zelfs onzichtbaar aan te bieden aan een gebruiker.

Nieuwsbrief

Wil jij regelmatig updates ontvangen over documentcreatie, documenthuishouding en andere documentgerelateerde onderwerpen?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Workflow optimalisatie

Ieder informatie-element doorloopt een lifecycle. Denk aan een document, van concept tot publicatie. Wij helpen je deze lifecycle in kaart te brengen, en waar nodig te optimaliseren. We kijken met je naar de inrichting van je DMS, metadatamodellen en ondertekeningsmodules, en zorgen ervoor dat de hele werkstroom optimaal verloopt.

Trainingen

Onze consultants bieden traningen aan op een keur van onderwerpen. Uiteraard bieden we trainingen aan voor onze eigen producten, maar we adviseren een organisatie ook graag over meer algemene vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan een training over WCAG voor je organisatie of afdeling, of aan de "do's and don'ts" als het om behoud van metadatering in je documenthuishouding gaat. Neem vooral contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Onze klanten