Innovatieve software voor documentcreatie

De docGen documenten generator Product Suite is de Rijksbrede standaard voor het creëren van documenten in (Rijks-)huisstijl, waarmee op dit moment ongeveer 60% van de departementen haar formele documenten zoals brieven, rapporten, memo’s en verslagen volgens de huisstijlrichtlijnen creëert.  

DocGen levert krachtige documentgeneratie functionaliteiten, met een maximaal gemak in implementatie en integratie. Uiterst simpel maar zeer dynamisch levert docGen een ideale balans tussen snelheid en controle. Van simpele brieven tot complexe contracten, docGen laat gebruikers de documenten die ze nodig hebben snel, feilloos en voorzien van de juiste huisstijlblokken genereren, zodat ze minder tijd kwijt zijn aan administratie en zich kunnen focussen op prioriteiten van een hogere waarde. 

DocGen levert een krachtige API, waarmee het aansturen van docGen-functionaliteit verplaatst kan worden naar andere systemen. Daarnaast is docGen gemakkelijk te integreren binnen een DMS of CMS of PMS, om zo krachtige en snelle DocumentGeneratie naadloos of zelfs onzichtbaar aan te bieden aan een gebruiker. 

docGen Rednose
docLab Rednose

Nieuwsbrief

Wil jij regelmatig updates ontvangen over documentcreatie, documenthuishouding en andere documentgerelateerde onderwerpen?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Onze klanten